Onbegrensd vegetarisch: lekker recept #2

Tekst: Puck Schmitz
Leestijd: 3 minuten
Foto: Puck Schmitz

Vega(n) koken is moeilijk of als veganist eet je de hele dag wortels of hummus, veganisme is moeilijk. Zelf eet ik normaal een paar keer per week vlees, waarschijnlijk zelfs elke dag. Eerlijk is eerlijk: het ging niet helemaal vanzelf. Ik stond regelmatig in de winkel en ik realiseerde me daar pas dat ik een week geen vlees zou eten. En ga dan maar eens in de winkel bedenken hoe je het gerecht dat je in je hoofd hebt lekker vegetarisch gaat maken. Op mijn werk stuitte ik op een kookboek met vegetarische recepten, hier deel ik mijn favoriet met jullie!

Wil je ook op een andere manier duurzamer worden? Hoofdredacteur Lieke schreef een artikel over een eerlijke en groene kledingkast. Het artikel lees je hier!

Plof je na je werkdag graag met je bord op de bank voor de TV? Redacteur Demi heeft interessante series, films en documentaires op een rijtje gezet voor je. Bekijk haar tips hier!

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *